Triost Kft.

Kosár

A kosarad üres

Kapcsolat


Vállalkozásunk fő területe a környezettudatos, energiahatékony és pénztárcabarát fűtési rendszerek forgalmazása és telepítése. Legyen szó a JOBBFÓLIA fűtőfólia rendszerről, elektromos fűtőpanelekről, mennyezeti infrapanelekről vagy elektromos padlófűtésről, illetve elektromos törölközőszárítókról, velünk A-tól Z-ig mindent megoldhat. Szakembereinkkel az ingatlanhoz illő fűtési eszközök kiválasztásában és felszerelésében egyaránt segítő kezet nyújtunk.

Miért minket válasszon?

  • Mindenben segítünk. Először is felvázoljuk az elérhető lehetőségeket, hogy Ön már a legfontosabb információk tudatában választhassa ki a kívánt fűtési eszközt. Szükség esetén pedig a felszerelést, telepítést is elvégezzük.
  • Előre kiszámoljuk a költségeket. A kiválasztott fűtési eszközök és az Ön használati igényei alapján kiszámoljuk az üzemeltetési költséget. Így Önt soha nem érheti meglepetés, hiszen pontosan kalkulálhat az energiafogyasztási kiadásokat illetően.
  • Környezettudatos és gazdaságos fűtési rendszereket kínálunk. Válassza bármelyik fűtési megoldást is, a természetbarát és kedvező fenntartási költség garantált.
  • Többféle megoldást nyújtunk, akár pályázatokon keresztül is. Mindig több opciót kínálunk, továbbá a sikeres pályázatok megvalósításában is teljes körű támogatást nyújtunk.

Modern, környezettudatos és fenntartható fűtési eszközök iránt érdeklődik?
Számunkra fontos látogatóink, vásárlóink visszajelzése! Kérjük, amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele, vagy javaslata van, írjon nekünk üzenetet! Köszönjük!
Cím 4028 Debrecen, Nyíl utca 2. A/1.
Telefonszám +36 30 922 3692