Triost Kft.

Kosár

A kosarad üres

Beltéri elektromos padlófűtés

Beltéri elektromos padlófűtés használatával könnyedén gondoskodhat a tökéletes komfortérzetet nyújtó hőmérsékletről. Szerencsére az elektromos padlófűtés egyszerűen és rövid idő alatt telepíthető, emellett pedig a hidegburkolatok alatt önálló fűtésként is remekül használható, amennyiben van elegendő szabad padlófelület. Kétféle teljesítmény közül lehet választani, amely az Ön igényeihez és az adott épület jellemzőihez egyaránt maximálisan illeszkedik.
Beltéri elektromos padlófűtés

Elektra MD

Új építésnél, nagy felújításnál tökéletes megoldás a helyiségek fűtésére az Elektra elektromos padlófűtés. Gyorsan és könnyen telepíthető, és hideg burkolatok alatt önálló fűtésként is tökéletesen funkcionál, ha elegendő szabad padlófelület áll rendelkezésre. A kétféle válaszható teljesítmény garantálja, hogy mindenki megtalálja az épülethez és az igényeihez legjobban illeszkedő megoldást.
Beltéri elektromos padlófűtés

Elektra Woodtec

Ha otthona melegburkolatú helyiségiben is szeretné az elektromos padlófűtés utánozhatatlan komfortját érezni, akkor az Elektra Woodtec a tökéletes választás. Két teljesítményben rendelhető, így akár kiegészítő fűtésként, vagy a magasabb teljesítményű tekercsekkel önálló fűtésként is használható.
Beltéri elektromos padlófűtés

Termosztátok és kiegészítők elektromos padlófűtéshez

Fali termosztátok elektromos padlófűtéshez. Padlóhőmérséklet- és levegőhőmérséklet-érzékeléssel is.
Beltéri elektromos padlófűtés

H-MAT beépíthető fűtőszőnyeg 100 watt/m²

Gyors és egyszerű megoldás hidegburkolatú helyiségek padlófűtésére vagy ezen felületek temperálására a beépített teljesítménytől függően.

Beltéri elektromos padlófűtés

H-MAT beépíthető fűtőszőnyeg 150 watt/m²

Gyors és egyszerű megoldás hidegburkolatú helyiségek önálló padlófűtésére vagy ezen felületek temperálására.

Beltéri elektromos padlófűtés

L-PRO beépíthető fűtőszőnyeg 100 watt/m²

Padlószint emelkedés nélkül kialakítható elektromos padlófűtési rendszer. Ideális választás laminált padló, szalagparketta és egyéb úsztatott vagy klikkes rögzítésű burkolatok fűtésére.

Hogyan működik a beltéri elektromos padlófűtés?

Minden padlófűtést 50 cm-es tekercsekben, előre gyártva találhat meg fűtés webáruházunkban. Ezen tekercsek mindegyike egy-egy műanyagból készült hálót, illetve az erre felfűzött elektromos fűtőkábelt tartalmazza. Minden tekercs 4 méter hosszúságú hidegvégben végződik, amelyet a fali termosztáthoz szükséges elvezetni, ami a fűtést vezérli.

Miért döntsön elektromos padlófűtés mellett?

Hova érdemes beépíteni?


Mi a helyzet a fűtési költségekkel?

Legyen szó bármilyen fűtési megoldásról is, az üzemeltetési költség az egyik legfontosabb tényező, amit mindenki számításba vesz a választás során. Habár az elektromos energia drágább, mint a gáz, ennek ellenére a kisebb területre történő telepítés esetén szinte észre sem vehető a padlófűtés fogyasztása.
Tegyük fel, hogy egy 4 négyzetméteres fürdőszobába telepítünk padlófűtést. Ilyenkor 4 órányi használatot követően kb. 2 kWh-t használunk, ami elenyésző összeget jelent a számlán az elsőrangú komfortérzetért cserébe.
Nézzen szét kínálatunkban, és gondoskodjon a mindig kellemes hőmérsékletről beltéri elektromos padlófűtéssel!